cnsteelco

Udaljenost Tivat Dubrovnik km, autom, avionom i vreme putovanja letovanje 2023

Transfer from Tivat to Budva Long-distance Taxi

Godine na toj lokaciji izgradio moderan aerodrom puno većih dimenzija, novom putničkom zgradom i novim kontrolnim tornjem i prostorima pratećih službi. Godine koji je pogodio ovaj deo zemlje oštetio je i aerodrom nad kojim je tada izvršena sanacija i dodatna modernizacija objekata. Godišnje se preko aerodroma u Tivtu preveze nešto više od milion putnika. Pored aerodroma u Podgorici, budva to tivat airport jedan je od dva putnička aerodroma u Crnoj Gori. Prometniji je od podgoričkog, a koriste ga prvenstveno putnici koji žele brzu vezu ka Crnogorskom primorju, prvenstveno ka Kotorskom zalivu, u kojem se Tivatski aerodrom nalazi. Za brojne letove iz Moskve, Beograda, Pariza, Praga, Berlina na njegovoj pisti biće organizovano i noćno sletanje, kako je najavljeno tokom 2018.

budva to tivat airport

Ruski niskobudžetni prevoznik Pobeda organizuje letove za Tivat iz Moskve (sletanje na Vnukovo), a EasyJet sezonske letove za London, Mančester i Ženevu. Veoma je veliki broj sezonskih i čarter letova za aerodrom u Tivtu – preko mnoštva evropskih avio prevoznika, https://podgorica.taxi/ među kojima su Ukraine International Airlines, TUI Fly Belgium i Netherlands, Transavio France, SAS, Norwegian Air Shuttle, FlyDubai i mnogi drugi. Godine, uglavnom se obavljao putnički saobraćaj sa Beogradom, Zagrebom i Skopljem, da bi se od 1968.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Tivat na eSky.rs?

Plaža Jaz poseduje brojne restorane i kafiće dok se u poleđini plaže nalazi platni parking, auto kamp i fudbalski tereni. Ova plaža je poznata po brojnim koncertima na kojim su nastupali, Rolingstonsi, Madona, Leni Kravic, Armand van Helden i drugi dok su od domaćih zvezda gostovali, Goran Bregović, Dino Merlin, Zdravko Čolić i mnogi. Konferencijska sala hotela Casa del Mare Mediterraneo veličine 55 m2, može ugostiti od 16 do 50 ljudi, u zavisnosti od postavke. Udoban i prijatan dizajn čine je savršenom za seminare, prezentacije, sastanke i druge događaje. U skadu sa potrebama savremenog čoveka, za neprestanom povezanošću i stalnom razmenom informacija, WI-FI usluga u našem hotelu se ne naplaćuje. Dugogodišnje iskustvo u turuzmu i razvoj kapaciteta iz ugla porodičnog biznisa, daje nam za pravo da ćete imati vrhunski tretman ukoliko se odlučite za naše smeštajne kapacitete.

U ovu cenu uračunate su aerodromske takse i ručni prtljag. Crnogorski prevoznik Montenegro erlajnz ima veoma slične cene, takođe za direktan let. Godinu planira se ponovno uvođenje leta Niš – Tivat, koji je bio obustavljen 2013. Druga solucija je da posetite odeljak na našem sajtu Prilike, gde ćemo vas uredno obaveštavati o posebno jeftinim avionskim kartama za Tivat (i druge gradove) preko svih avio prevoznika. Uz jeftine avio karte za Tivat iz Beograda, možda ćete uspeti da po povoljnoj ceni nađete i karte za neki drugi grad u koji planirate da putujete. Ako niste do sada dolazili u Crnu Goru, možda će Vam biti pomalo stresno da organizujete transfer sa aerodroma do hotela kada sletite na aerodrom.

Za goste našeg hotela imamo besplatan parking u okviru hotelskog dvorišta. Sva vozila su obezbeđena 24 časa.

Naravno, za preciznu informaciju neophodno je proveriti tačan datum jer se cene menjaju iz dana u dan. Bez obzira na to, letovi za Tivat danas mogu da koštaju povoljno ukoliko ste avio karte za Tivat kupili na vreme. Ukoliko ste kupili jeftine avio karte za Tivat iz Beograda u toku letnje sezone, aerodrom obično organizuje https://taxi-travel.me/ transfer do gradova Primorja. Nešto manje popularna opcija je prevoz do lokalne autobuske stanice Mrčevac, odakle saobraćaju regionalni autobusi. Standardna cena preko avio prevoznika Er Srbija za povratan let Begorad – Tivat iznosi oko 100 evra. Avio karte Beograd – Tivat u jednom pravcu koštaju oko 60 evra.

Is Uber available in Budva?

In Budva, Kotor, Podgorica Uber taxi is not allowed, as well as in the rest of Montenegro.

How much is a taxi from Tivat to Budva?

How much is a taxi from Tivat Airport to Budva? The cost of a local taxi from Tivat Airport to Budva will be around €25. However, this isn't a fixed price and is very likely to increase between the months of May and October.

What is the most expensive city in Montenegro?

Budva apartments for rent are very attractive for people who want to move to a town that is full of tourists most of the year. The city center in Budva is by the sea, so this is the area with the most expensive accommodation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.